W cenę kursu wliczone są materiały szkoleniowe, pełna dokumentacja fotograficzna i receptury.
Szkolenia przeprowadzamy stacjonarnie oraz w siedzibie klienta.
W przypadku szkolenia w naszej siedzibie zapewniamy bezpłatny nocleg.

Standardy Kuchni Europejskiej

Cena szkolenia: 1800 zł /os.

To trzydniowe, 24-godzinne szkolenie, obejmujące klasyczne dania kuchni europejskiej. Podczas tego szkolenia uczestnicy wykonują pod opieką instruktora potrawy zaliczane do kanonu kuchni europejskiej. Wsród wielu produktów i surowców użytych podczas szkolenia, a z których uczestnicy sporządzą potrawy są:

  • Krewetki
  • Szynka parmeńska (Prosciutto di Parma)
  • Filet z łosia
  • Foie Gras (otłuszczone gęsie wątróbki)
  • Żabie udka
  • Polędwica wołowa
  • Kawior
  • Creme fraiche (specjalnie przygot. śmietana)
  • Baranina
  • Frutti di mare
  • Sandacz
  • Szczupak
  • Okoń
  • Cielęcina i wiele, wiele innych…